Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Indemn soc al unui prim-vicepresedinte PDL: Votati Victor Ponta! UPDATE: Replica Andreei Paul

psd CN

"Votati Victor Ponta!", acesta este indemnul socant pe care l-a facut prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul la un mitting electoral dedicat candidatului ACL Klaus Iohannis. Acesta a avut loc sambata la Cluj-Napoca in fata a mii de oameni.

UPDATE: Prim-vicepresedintele PDL sustine insa, intr-un raspuns trimis redactiei stiripesurse.ro, ca ea a spus "NU votati Victor Ponta", insa din cauza miscarii microfonului acest lucru nu se aude.

"Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus 'NU votati victor ponta!'.  Din pacate, nu se aude corect pentru ca am miscat microfonul si 'NU' a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in minciuna, in saracie, in taxe, in coruptie si in mediocritate. Am convingerea ca Iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care vrea sa se construiasca omul politic Ponta si PSD", a spus Andreea Paul.

....

Intr-un discurs electrizant menit sa insufleteasca multimea sa il sustina pe Klaus Iohannis, Andreea Paul a scapat "porumbelul": "Votati Victor Ponta!". Greseala ar putea fi pusa pe seama campaniei agresive pe care o deruleaza PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta care pare sa o fi marcat pe Andreea Paul. Incredibil este faptul ca prim-vicepresedintele PDL nu a realizat greseala facuta si si-a continuat discursul fara nicio tresarie, fara sa se corecteze.

“Pariez pe Iohannis, pariez pe decență, pariez pe respect, pariez pe educație. Votați Victor Ponta și șapte zile să le spunem românilor să iasă cu toții la vot! Pentru că noi dăm forța viitorului României. Voi toți. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima stație: victoria!”, a spus pe scena, potrivit Vocea Transilvaniei, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.