Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO inedit - Under Pressure înainte de aflarea rezultatelor de la BAC 2019: Clip realizat de 16 liceeni și 3 profesori în emoțiile Bacalaureatului

alba24.ro
elevi liceu

Liceeni și profesori din Târgu Frumos s-au reunit vineri, după ultima probă a examenului de Bacalaureat, pentru a filma un “video dedicat celor aflați ‘under pressure’ înainte de aflarea rezultatelor” la BAC. Un “scurtmetraj” pe melodia “Under Pressure” interpretată de Queen și David Bowie, cu scopul de a le arăta tuturor ce înseamnă BAC-ul la 18 ani și care sunt emoțiile de dinainte de a afla notele la examene. Ideea îi aparține profesorului Dan Chicoș, iar protagoniști sunt 16 liceeni și două profesoare, a declarat acesta pentru Edupedu.ro.

Absolvenții de liceu află astăzi primele rezultate de la Bacalaureat. Vineri, după ultima zi de examene, 16 elevi și două profesoare de la Liceul Teoretic Ion Neculce din Târgu Frumos au filmat clipul de mai jos. Buget 0 și 4 ore de filmări, a declarat Dan Chicoș, profesor de științe sociale în Liceul Teoretic “Ion Neculce” din Târgu Frumos, pentru Edupedu.ro. El este cel cu ideea și tot de la el a pornit și ideea realizării posterelor “Take the f..ing BAC!“.

Citește și: Veste cutremurătoare în lumea teatrului - Un îndrăgit actor s-a sinucis

Contactat de Edupedu.ro, profesorul Dan Chicoș a povestit că vineri, după ultimul examen din cadrul Bacalaureatului, 16 copii și două profesoare s-au revăzut într-o sală de restaurant din Târgu Frumos. Obiectivul: să filmeze “un videoclip pe negativul de la Under Pressure/Queen&David Bowie”, cu tema: “analogia cu așteptarea rezultatelor la BAC… under pressure”.

“Partenerul meu de concept și regie este Alex Oiță, elev în clasa a XI-a”, care a filmat și montat clipul, a declarat profesorul. Acesta a precizat pentru Edupedu.ro că doi dintre tinerii din videoclip sunt la un club de actorie din Târgu Frumos, “dar nu vor să facă asta mai departe”. “Cei doi copii cu actorie sunt Ivona Graur și Cosmin Simireanu”, a explicat profesorul Dan Chicoș.

Foto din timpul filmărilor, realizată de profesorul Dan Chicoș:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.