Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Întâlnirea dintre Nelu Tătaru și managerii spitalelor din Brașov a fost ÎNTRERUPTĂ: Ce s-ar fi ascuns, de ochii publicului

Facebook
nelu tataru

Cenzură incredebilă a autorităților brașovene! Transmisiunea live a întâlnirii dintre ministrul Sănătății, autoritățile locale și județene, prefect și managerii spitalelor din Brașov, desfășurată în sala de sedințe a Consiliului Județean, a fost întreruptă în momentul în care Nelu Tătaru le-a cerut medicilor să spună deschis care sunt neajunsurile cu care se confruntă, anunță brasovstiri.ro.

Transmisiunea s-a oprit exact în momentul în care conducătorii spitalelor ar fi început să enumere lipsurile cu care se confruntă în spitale și de ce s-a ajuns ca Brașovul să devină pe lista județelor cu „infectare masivă a personalului din unitățile medicale” după cum a numit Tătaru județul nostru.

Citește și: De pe patul de spital, direct în politică! Un român vindecat de COVID-19 se implică în campania electorală

„Vreau să vă precizez că situația cu care ne confruntăm la Suceava se datorează lipsei de comunicare dintre autoritățile locale și județene cu conducerile spitalelor și cu personalul medical. Vreau să evităm asemenea situații și de aceea, după ce am auzit expunerile reprezentanților administrațiilor locale și județene vă invit pe dumneavoastră (pe medici) să spuneți deschis cu ce lipsuri vă confruntați……”, cu această invitație a ministrului Nelu Tătaru transmisiunea live pe pagina de Facebook a instituției a fost întreruptă.

Ulterior CJ Brașov a transmis că a fost o defecțiune tehnică și că transmisiunea nu va fi reluată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.