Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Interlopul care l-a DESFIGURAT pe Florin Salam rupe tăcerea: De ce l-a bătut pe manelist și ce a făcut înainte

Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam a postat, în această după-amiază, un clip video pe o reţea de socializare, prin care îşi cere scuze pentru scandalul provocat la nunta de la Milano. Interlopul a explicat că în momentul în care l-a bătut pe manelist se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor şi nu a gândit, informează observator.tv.

„Sunt Lower, eu sunt băiatul cu accidentul de aseară, cu Salam. N-am nimic cu Salam, îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam. Salam e nașul meu de familie. Să țineți cont că n-am avut nimic cu Salam. Nicio problemă n-am avut cu el. Am fost numai prieteni. N-am avut nicio divergență față de el. Am fost băut. Am fost drogat. N-am știut de capul meu ce mai fac. Eu îmi cer scuze, încă odată, din partea mea la familia lui Salam, la mama lui, la copiii lui. Să ținți cont ca eu pe Salam îl iubesc și e familia noastră.

Vă mulțumesc, dar cu mesajele pe care le trimeteți, vă rog frumos să vă opriți, că nu-i așa, ce zice lumea. N-am nimic cu Salam. Salam chiar acum trebuie să vină, să ne întâlnim, să-mi cer scuze de la el”, a afirmat agresorul pe pagina sa de socializare.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum

Florin Salam a reacţionat după scandalul de noaptea trecută şi a povestit prietenilor că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel unde a fost ţinut timp de 10 ore.

Totul s-a întâmplat la o nuntă în Milano, acolo unde Florin Salam a fost invitat să cânte, noaptea trecută.

Citește și: Important! Iată cum ne dăm seama cu 24 de ore înainte că va veni un cutremur

La un moment dat, spre dimineaţă, în timp ce manelistul era înconjurat de numeroşi invitaţi şi le dădea dedicaţii, unul dintre bărbaţii din jurul lui l-a lovit cu pumnul în faţă.Imediat după lovitură, agresorul a fost imobilizat de prietenii săi, în timp ce Salam a fost scos din restaurant şi dus într-o cameră de hotel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.