Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Interlopul din 'clanul Țiganilor' a fost reținut, după ce l-a TRANȘAT, în plină stradă, pe liderul din 'clanul Sportivilor'

interlop Bebino

Unul dintre cei doi bărbaţi acuzaţi de tentativă de omor în urma conflictului violent care a avut loc joi seară, în zona Tei - Toboc din Capitală, între două grupuri de interlopi, s-a predat, fiind reţinut. Două persoane rănite în timpul bătăii, în care s-au folosit arme albe, sunt la spital, în stare gravă.

Cezar Petcu, din clanul Țiganilor, cel care l-a tăiat pe Emil Marius Alecu, zis Bebino, șeful clanului Sportivilor, s-a predat luni poliţiştilor, el fiind reţinut.

Citește și: EXCLUSIV Detalii despre averea Cristinei Țopescu! Afacerea regretatei jurnaliste, pe minus!

El ar fi refuzat să facă declaraţii.

Petcu urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: România, un nou împrumut: Ministerul Finanțelor a luat peste un miliard de lei de la bănci

”La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii”, a anunţat vineri Poliţia Capitalei.

Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru News.ro.

Citește și: Moise Guran, pe urmele lui Rareș Bogdan!

Emil Marius Alecu, zis Bebino, i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public,.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Citește și: Victor Ponta lovește dur Cabinetul Orban! `Ai pentru rachete`

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu, zis Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.

Atât Cezar Petcu, cât şi  Emil Marius Alecu, zis Bebino, sunt acum acuzaţi de tentativă de omor.

Citește și: Descoperire șocantă a medicilor! Ce au găsit în stomacul Cristinei Țopescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.