Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Iohannis, discuţii cu preşedintele Ucrainei

iohannis porosenko

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut sâmbătă, 13 februarie, o întrevedere cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, în marja Conferinței Internaționale de Securitate de la München.

În cadrul discuțiilor, cei doi înalți demnitari au abordat câteva dintre principalele aspecte de pe agenda bilaterală, inclusiv în perspectiva vizitei oficiale pe care președintele Ucrainei o va întreprinde în România în acest an. Convorbirile au evidențiat progresele deja înregistrate pe anumite dosare bilaterale și dorința ambelor părți de a avansa în implementarea proiectelor comune aflate în derulare, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Cei doi interlocutori au avut și un schimb de opinii referitor la evoluțiile din regiune și din estul Ucrainei. Președintele Iohannis a reiterat sprijinul pentru suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Ucrainei și a subliniat importanța implementării depline a Acordurilor de la Minsk pentru soluționarea crizei. Președintele României l-a asigurat, totodată, pe oficialul ucrainean de sprijinul României atât în plan bilateral, cât și internațional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.