Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Iohannis i-a dat ordin Guvernului condus de Orban: 'Am așteptări mari! Să facem pași importanți în privința infrastructurii mari'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat la deschiderea lotului de autostradă Iernut-Chețani. El a spus că în următoarea perioadă lucrările la infrastructură vor fi realizate într-un  timp „surprinzător de scurt”.

Citește și: Mugur Isărescu, absent de la propriul proces. Curtea de Apel a început procesul privind presupusa colaborare a bancherului cu Securitatea

„Felicitări pentru realizarea acestui tronson. Știu foarte bine că v-ați mobilizat. Îmi arată că se poate. Infrastructura din România a rămas mult în urmă.  Nu vreau să detaliez de ce, cred că știu cei din jurul meu. Acum se vrea dezvoltarea infrastructurii.

N-am venit azi aici pentru festivisme. Am venit ca să dau un semnal: să avansăm mult mai repede pentru proiectele de infrastructură! Mai avem foarte mult de lucru în România. Vă amintiți poate că acum câteva luni de zile împreună cu Guvernul Orban lansam planul de relansare al economiei. Un punct din acel plan este infrastructura mare. Aici am eu așteptări mari de la Guvern și de la constructori să facem pași importanți. Avem nevoie de finanțare, dar iată că fondurile europene sunt pregătite. Aceste proiecte de infrastructură mare vor fi imboldul cu care economia României se va relansa semnificativ.

Prezența mea astăzi aici relevă că mă interesează și voi rămâne conectat la aceste proiecte. Îmi dau seama de importanța lor. Nu este doar o dorință politică de campanie, ci o nevoie de bază.

Lucrările le vom realiza într-un timp surprinzător de scurt”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.