Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Iohannis nu are reprosuri pentru Ludovic Orban pe blocajul din Parlament: 'Se vede clar intenția PSD de a bloca'

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis nu are reprosuri să îi aducă lui Ludovic Orban pentru blocajul din Parlament, adăugând că PSD este de vină pentru că a tras de timp cu audierile din comisiile parlamentare.

„Sunt foarte mulțumit de munca depusă de domnul Ludovic Orban, în calitate de premier, după aceea în calitate de premier interimar. A reușit acest guvern să facă într-un termen foarte scurt – doar sfârșitul anului trecut și începutul acestui an – lucruri care au fost absolut necesare pentru țară, mă gândesc doar la bugetul pe anul 2020, la reglementări foarte importante în multe domenii, la chestiuni care au tot fost amânate de guvernele dinainte, deci subliniez, nu doar că nu aș avea ce să-i reproșez, chiar aș avea pentru ce să-l laud!

Iar procedura în Parlament nu s-a blocat fiindcă Ludovic Orban a făcut sau nu a făcut ceva anume, fiindcă el a făcut ce trebuie, a întocmit o listă, s-a prezentat în Parlament. Însă întreg blocajul s-a produs din cauza PSD, care mai întâi a tras de timp cu audierile, care altă dată se făceau într-o zi sau într-o zi jumătate, s-au făcut într-o săptămână jumătate. După care termenul la care s-a pus votul pentru învestitura a fost termenul maximal admis în Regulamentul comun al celor două Camere. Deci se vede clar intenția de a bloca acest demers. Deci PSD a încercat să blocheze acest demers parlamentar. Pentru a debloca întregul demers domnul Ludovic Orban și-a depus mandatul de premier desemnat și mergem mai departe. România nu are nevoie de blocaje, România are nevoie să meargă înainte. Sunt suficiente probleme care trebuie rezolvate, nu avem nevoie de astfel de blocaje.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Victor Ponta anunță dezastrul: O criză este inevitabilă, o repercusiune asupra economiei globale .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.