Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ion Cristoiu, despre STIRIPESURSE.RO: 'E primul site pe care îl citesc. Au dat un titlu și m-am amuzat!'

Ion Cristoiu

Gazetarul Ion Cristoiu susține că primul site pe care îl deschide pentru a afla ultimele noutăți este STIRIPESURSE.RO. El a remarcat zilele trecute titlul unei știri, în care era relatată activitatea lui Klaus Iohannis la Consiliul European.

„Astăzi domnul Klaus Iohannis a fost la Consiliul European. Ce a făcut la Consiliul European? Nimic!

Mi-a plăcut: cei de la STIRIPESURSE.RO, care sunt niște băieți simpatici ai lui Iosif Buble, trebuie să dea și ei o știre despre Iohannis la Consiliul Europei. Iohannis la Consiliul Europei: la fel de bine puteam să trimitem un dulap. Ba chiar un dulap ar fi mai interesant. Am putea trimite un căluț din lemn, că nu face nimic.

Cei de la STIRIPESURSE.RO au dat un titlu și m-am amuzat: 'Scandalul care a avut loc în prezența lui Klaus Iohannis.' Hooopa, zic era Klaus Iohannis pe culoar...? Dar când colo era tărăboiul generat la acest Consiliu cu Italia, care a hotărât să te testezi indiferent dacă ai vaccin sau nu. Ai dracului cei ai lui Buble (n.r. râde). Ei au dat un titlu în care să poată spună ceva despre Iohannis. A asistat în sensul că el era acolo. Nu făcea nimic. El asistă.

Cei de la STIRIPESURSE.RO, pe care îi urmăresc, au mereu știri din zece în zece minute chiar interesante. E primul site pe care îl citesc, trebuie să recunosc. Dacă aș fi mai tânăr aș face eu unul și i-aș rade, dar... Decât să mai fac atâtea. Mi-a plăcut titlul! Ce să spui?”, a spus Ion Cristoiu în vlogul său de pe Youtube.com.

În luna iunie 2021 a fost publicat studiul Digital News Report 2021, coordonat de Reuters Institute de la Universitatea Oxford, care analizează consumul de media şi prezintă tendinţele la nivel mondial. Platforma STIRIPESURSE.RO este menţionată şi în acest an printre principalele branduri media online din România. Studiul arată că 20% dintre utilizatorii de internet din România se informează cel puţin o dată pe săptămână de pe STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.