Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ionuţ Moşteanu, după ce a fost umilit de un deputat AUR în stilul userist: 'AUR un accident al politicii româneşti, un partid extremist'

Ionuț Moșteanu

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid "extremist" ai cărui parlamentari "se manifestă ca pe maidan", a declarat, miercuri, liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuţ Moşteanu.

"AUR este un accident al politicii româneşti, un partid extremist care şi-a construit toată campania anul trecut într-o perioadă grea pentru români şi pentru toată lumea, până la urmă, şi-a construit o imagine pe mesaje extremiste, pe mesaje conspiraţioniste. Prin mesajele astea, cu siguranţă, au pe conştiinţă nişte oameni pe care nu i-au îndemnat să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur şi acest partid extremist a ajuns în Parlament şi se manifestă ca pe maidan. Până la urmă, la ce ne putem aştepta la nişte extremişti conduşi de un fost şef de galerie?", a susţinut Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Potrivit acestuia, "problema mai mare" este că PSD "legitimează AUR în fiecare zi".

"Problema mea mai mare este cu PSD, un partid care face parte şi dintr-un grup mare european, un partid care spune că e un partid responsabil, însă un partid care legitimează în fiecare zi acest partid extremist prin legătura strânsă pe care o au în Parlament", a afirmat liderul deputaţilor USR PLUS.

Citește și: Primele restricții în Capitală! Se aplică de mâine!

Mai mulţi parlamentari AUR l-au admonestat miercuri, pe holurile Palatului Parlamentului, pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion, în timp ce susţinea o conferinţă de presă alături de liderul USR, Dan Barna. Deputatul AUR, Dan Tănasă, i-a reproşat ministrului, pe un ton foarte ridicat, o serie de aspecte legate de desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie. El a adresat, totodată, o serie de jigniri mai multor deputaţi USR, printre care Ionuţ Moşteanu şi Bogdan Rodeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.