Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ÎPS Teodosie anunță un nou REFERENDUM pentru familie: 'Trebuie să facem, nu a trecut timpul'

Facebook
ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a anunțat, în premieră, că Biserica va organiza un nou referendum pentru familie, după eșecul celui din 2018, în care PNL și PSD au primis că se vor implica, dar au refuzat, în cele din urmă, să o mai facă, iar USR a militat împotriva lui, spunând că se urmărește grațierea lui Liviu Dragnea!

Ierarhul de la malul mării a precizat, joi seara, în emisiunea ”Cuvântul ierarhului” de la Radio Dobrogea, că s-a dorit ca referendumul din 2018 să nu treacă și s-a creat confuzie intenționat, legând referendumul de politic.

Citește și: USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea!

”Oricum,  trebuie să facem referendum pentru familie, că nu a trecut timpul.

Sigur, a fost o confuzie totală. S-a dorit să nu se înțeleagă, au fost discuții politice, s-a dat în derizoriu. Că nu organizăm noi, nici politicienii, nici Biserica... Dacă va mai fi o oportunitate, și va fi! pentru familie, noi ne vom implica, Biserica, pentru că familia ține de biserică. Biserica este cea care apără familia și drepturile familiei și cele ce sunt morale în societatea noastră.”, a spus ÎPS Teodosie.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă Avocatul Poporului și CCR-ul! ‘Anularea pensiilor speciale a fost o promisiune făcută românilor și am respectat-o!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.