Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Italia începe vaccinarea cu a treia doză: Peste un milion de români trăiesc în Peninsulă

Twitter
italia

Guvernul italian se pregăteşte să înceapă administrarea unui al treilea vaccin împotriva COVID-19, în cursul acestei luni, pentru persoanele vulnerabile, cu sistem imunitar fragil, conform declaraţiilor făcute joi de ministrul italian al sănătăţii, Roberto Speranza, transmite Reuters.

"Vom începe inocularea celei de-a treia doze persoanelor fragile, în septembrie", a declarat Speranza pentru presă, alături de premierul Mario Draghi.

În acest context, premierul Draghi a declarat că Italia pregăteşte extinderea utilizării aşa-numitului paşaport sanitar, necesar în prezent pentru călătorii pe distanţe lungi, pentru acces la numeroase activităţi recreative sau de divertisment şi, în acelaşi timp, obligatoriu şi pentru personalul din şcoli, informează Agerpres.ro.

El a mai precizat că Italia ar putea instaura obligativitatea vaccinării pentru toate categoriile de persoane, odată ce vaccinurile împotriva COVID-19 vor primi autorizaţia deplină din partea autorităţilor de reglementare ale UE şi a celor italiene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.