Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO JAF ca-n filme, în București: Trei bărbați au furat un seif plin cu bani și l-au coborât cu frânghiile, de la etajul 5

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Trei bărbați sunt acuzați că au furat un seif cu 100.000 de lei cu un cărucior, aceștia fiind suprinși de camerele video. Totul s-ar fi întâmplat la mijlocul lunii martie, iar după trei luni de investigaţii, judiciariştii Sectorului 1 au reuşit să-i prindă pe suspecți, scrie Libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, unul dintre făptași ar fi chiar angajatul firmei din sediul căreia s-au furat banii.

Citește și: EXCLUSIV! Dezastru în sistemul medical! Pacienții în mare pericol! De ce nu vor mai putea primi pacienții bilete de trimitere

Pontul ar fi fost dat de bărbatul care lucra la societatea păgubită, furtul fiind realizat prin complicitatea altor doi bărbați. Astfel, menționează sursa citată, în cursul unei nopți, cei trei ar fi fost la firma care se afla la etajul 5 al unui bloc din București. Doi dintre ei ar fi intrat, cu cagule pe cap, pe geamul de la baia apartamentului, loc prin care ar fi scos și seiful în care se aflau 100.000 de lei. Ulterior, cu ajutorul unor frânghii, l-ar fi coborât până la parter, unde angajatul societăţii îi aştepta.

După câteva luni de investigații, polițiștii i-au depistat pe cei trei, iar judecătorii au emis mandate de arestare preventivă, chiar dacă bărbații ar fi negat. Suma nu a fost recuperată.

Citește și: S-a aflat! Ce premiu pun la bătaie cei de la Pro TV pentru noua emisiune “Ninja Warrior România” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.