Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jandarmii au intervenit la mitingul de la Iași! Protest în fața sediului PSD: 'PSD, ești un gunoi, ne tragi țara înapoi'

miting psd iasi

Mii de protestatari de la Iași au plecat, joi seară, într-un marș pe străzile orașului, după ce inițial le-a fost permis să intre în Piața Unirii, după plecarea simpatizanților PSD. În fața sediului PSD din Iași, oamenii scandează "PSD, ești un gunoi, ne tragi țara înapoi", informează Mediafax.

Citește și: VIDEO - Scandal URIAȘ la mitingul PSD din Iași! Liviu Dragnea, HUIDUIT și FLUIERAT, în timp ce își susținea discursul: 'Hoţii', 'PSD, ciuma roşie'

După plecarea simpatizanților PSD care au participat la miting, protestatarii au primit acces în Piața Unirii din centrul Iașului. Protestatarii au strigat „PSD, ciuma roşie" și „Hoţii" și au suflat în vuvuzele.

Ulterior, miile de protestatari au plecat într-un marș pe străzile orașului, iar în fața sediului PSD din Iași au scandat "PSD, ești un gunoi, ne tragi țara înapoi". Plecarea simpatizanților PSD din Piața Unirii a fost marcată de câteva incidente, majoritatea verbale.

În timpul discursului, președintele PSD Liviu Dragnea a reacționat după ce în timpul mitingului s-au auzit câteva huiduieli, spunând că „derbedeii" umblă pentru că PSD e cel mai mare partid, dar cei mai mulți se uită la măsurile luate.

Citește și: Liviu Dragnea a EXPLODAT la adresa UE: 'Nu vreau să plătim această datorie cu contracte și concesiuni forțate, cu porturi cedate'

Mitingul organizat de PSD la Iași a avut loc în aceeași și cu Summit-ul liderilor UE de la Sibiu.

Jandarmii au fost nevoiţi să pună două rânduri de garduri între participanţii la mitingul PSD din Piaţa Unirii şi protestatari, distanţa dintre aceştia fiind de aproximativ 100 de metri. Grupurile de susţinători au fost huiduite de contramanifestanţi când intrau în Piaţa Unirii, la un moment dat aceştia fluturând bancnote de 1 leu în timp ce le strigau "ruşine să vă fie", informează Agerpres.

Timp de peste patru ore cât s-a desfăşurat mitingul social-democraţilor, protestatarii au huiduit şi au scandat lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi PSD. Din rândurile acestora au fost aruncate câteva petarde.

După ce susţinătorii PSD au plecat spre mijloacele de transport cu care au ajuns la Iaşi, Piaţa Unirii a rămas plină de gunoaie, pancarde şi steaguri. Imediat după plecarea social-democraţilor, piaţa a fost ocupată de contramanifestanţi. Prin zgomotul asurzitor de vuvuzele, aceştia au scandat iar lozinci antiguvernamentale, împotriva PSD şi liderului acestuia. După aproximativ o jumătate de oră aceştia au plecat în marş spre Palatul Culturii, un alt simbol al Iaşiului.

Reprezentanţii ISU Iaşi informează că la mitingul organizat de PSD în Piaţa Unirii din Iaşi 15 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital.

Citește și: CIRC în studioul Antena 3: Cătălina Porumbel, schimb EXPLOZIV de replici cu un senator USR

Şeful ISU Iaşi, colonelul Viorel Molocea, a declarat că persoanele care au fost transportate la spital se aflau în stare de sevraj, etilism sau au făcut criză de epilepsie. De asemenea, personalul medical al SMURD şi Ambulanţei au acordat îngrijiri medicale unor persoane cărora li s-a făcut rău din cauza slabei alimentaţii.

Potrivit sursei citate, o altă persoană a suferit un atac de panică.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.