Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Jandarmul care i-a bătut pe bărbații recalcitranți de la Costinești este viral pe rețele: Oamenii îl felicită masiv

Captură video
bataie plaja costinesti politisti turisti

Scandalul de la Costinești, în timpul căruia un jandarm a bătut cu mâinile goale mai mulți bărbați recalcitranți și posibil în stare de ebrietate, a devenit viral pe rețelele de socializare.

În mesajele postate, foarte mulți oameni îl felicită pe respectivul jandarm și consideră că acesta poate deveni un simbol al luptei împotriva ”cocalarilor”.

content-image

content-image

 

Jandarmul este anchetat de către superiori

În timp ce oamenii îl felicită pentru intervenție, Jandarmeria Constanța îl va ancheta pentru jandarm pentru a vedea dacă a respectat procedurile.

„În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, conform replicaonline.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.