Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Johnny Depp şi-a făcut apariţia la prezentarea de modă Savage Fenty a cântăreţei Rihanna

Pinterest
Johnny Depp

ohnny Depp şi-a făcut apariţia, marţi, la prezentarea de modă Savage Fenty a cântăreţei Rihanna, eveniment difuzat pe platforma de streaming Amazon Prime. Actorul în vârstă de 59 de ani a apărut un minut, îmbrăcat într-o ţinută din mătase, informează News.ro.

Anunţul participării sale, făcut săptămâna trecută de tabloidul TMZ, a stârnit polemici. Johnny Depp este persona non grata la Hollywood din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică conjugală formulate de fosta soţie Amber Heard.

Nici Rihanna, nici Amazon nu au comentat subiectul. Dar mulţi fani au criticat pe reţelele de socializare decizia cântăreţei cu hashtagul #DitchDepp.

Mulţi internauţi i-au amintit Rihannei că şi ea a fost victimă a loviturilor lui Chris Brown în 2009, cu care avea atunci o relaţie.

Olly Alexander, solist al grupului britanic Years and Years şi fost ambasador al mărcii, s-a desolidarizat declarând că "nu va mai purta" haine concepute de cântăreaţă.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au acuzat reciproc de defăimare într-un proces foarte mediatizat. Amândoi au afirmat că au fost victime ale violenţelor conjugale. Tribunalul i-a declarat pe amândoi vinovaţi de defăimare. Ei au făcut apel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.