Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jucătorul francez de tenis Arthur Cazaux a leşinat din cauza căldurii

club-de-sport.ro
tenis

Jucătorul francez de tenis Arthur Cazaux a leşinat din cauza căldurii, luni, în timpul meciului din calificări la Miami Open, cu compatriotul său Harold Mayot, potrivit news.ro

În setul trei, la scorul de 4-6, 7-5, 2-1, şi după două ore de joc, jucătorul francez s-a prăbuşit pe teren înainte de a fi preluat şi evacuat într-un scaun cu rotile.


Deşi s-a mişcat rapid, excluzând o problemă mai gravă, el a trebuit să aştepte câteva momente, aproape zece secunde, până când serviciile de urgenţă i-au venit în ajutor.

După ce a fost postat pe reţelele de socializare primul filmuleţ cu leşinul lui Arthur Cazaux, mai multe persoane l-au criticat pe Harold Mayot. Considerat prea rece şi neinteresat de leşinul adversarului său, tânărul de 22 de ani a fost criticat pentru că nu l-a verificat pe Arthur Cazaux.

Criticile au fost atât de puternice încât utilizatorul care a postat primul filmuleţ a postat un al doilea pentru a confirma că Harold Mayot nu a rămas insensibil şi s-a interesat de starea de sănătate a compatriotului său.

"Nu mai creaţi o controversă falsă pentru nimic. Nu se simţea bine de câteva meciuri şi începuse să aibă crampe. Nu l-am văzut căzând şi am crezut că s-a întins pentru că avea crampe. Când mi-am dat seama că era grav, m-am dus imediat să-l văd şi am fost foarte îngrijorat", a declarat actualul 141-lea jucător al lumii.

"Am făcut tot ce am putut pentru a-l ajuta. Nu există decât prietenie şi complicitate între noi şi aşa a fost întotdeauna. Îi doresc o recuperare bună şi toate cele bune", a spus Mayot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.