Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Jurnalista Natalia Morari REVINE în televiziune! Împreună cu Platon și un lider politic ar pregăti o mega televiziune în Moldova

Facebook
Natalia Morari

După scandalul în care a fost implicată, după ce s-a aflat că are un fiu alături de controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, jurnalista Natalia Morari ar urma să revină în televiziune. Și asta pentru că în scurt timp, în R. Moldova urmează să fie lansată o „mega televiziune” care ar urma să fie fondată de cei doi, fondatoarea Tv8 Natalia Morari și Veaceslav Platon. Cel puțin acest fapt a fost anunțat public de către liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc.

„Ultima noutate. Natalia Morari face o magateleviziune în R. Moldova. Mie poate să nu-mi placă de Natalia Morari, dar este cel mai bun specialist în propagandă ș imanipulare. Ea pregătește o mega televiziune împreună cu Veaceslav Platon, pe banii lui Vlad Plahotniuc. Împreună cu alt lider politic care s-a lansat recent se pregătesc să preia 20-30% din electoratul PDM și Pro Moldova”, a declarat Vasile Costiuc, într-un live pe o rețea de socializare.

În acest context, Costiuc a îndemnat PAS să interzică televiziunile de propagandă în R. Moldova.

„Interziceți televiziunile de propagandă că au să vă scoată oamenii în stradă și n-o să înțelegeți. Vă preîntâmpin pe cei de la guvernare. Domnule Andrei Spînu, doamna Maia Sandu, Natalia Gavrilița, solicitați informații de la Serviciul de Securitate unde au mers de sărbători unii lideri politici de pe segmentul de dreapta. La Londra, vă spun eu! Întrebați cu cine s-au întâlnit! Toți merg la același centru de comandă pentru a pregăti destabilizări în masă! Oamenii se pregătesc de revoluție ca să dea jos Guvernul. Dacă nu-i scoateți, să vedeți ce monștri se întorc în primăvară înapoi!”, a avertizat Costiuc.

Totodată, Costiuc a menționat că Veaceslav Platon ar avea în R. Moldova 180 de angajați oficiali, iar Ilan Șor peste 2.000 de angajați.

Liderul „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a fost reținut de procurorii anticorupție și ofițerii CNA, miercuri, 12 ianuarie, fiind vizat într-un dosar penal. Acesta, dar și alte două persoane ar fi implicați în dosarul privind deposedarea de terenuri a Primăriei orașului Durlești.

Natalia Morari a plecat cu scandal din televiziunea pe care o fondase în R. Moldova, după ce a declarat public că tatăl copilului ei este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, anunțat anterior în căutare internațională prin Interpol pentru arest și extrădare, fiind acuzat de corupere activă și escrocherie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.