Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Ioahnnis a EXPLODAT pe tema OUG 114 și a pensiilor: Guvernul trăiește într-o lume paralelă/Dăncilă, trimisă să citească programul de guvernare

Klaus Iohannis

Reacție extrem de dură a președintelui Klaus Iohannis privind votarea bugetului în Parlament în forma în care a fost propus inițiat formă în care șeful statului l-a și contestat la CCR:

"Exemplul OUG 114 ne arată că guvernarea PSD este toxică pentru populația României, populație care zi de zi suporta costul experimentelor făcute de PSD, experimente ale unor așa - ziși vizionari din PSD. Este un buget care să dea frumos pe hârtie, dar cu promisiunea că vor fi astupate anumite găuri. Sunt invocate cu cinism anumite categorii defavorizate, dar deciziile politice arată că PSD nu este interesat de acești oameni. În legătură cu pensiile, constat că la Guvern se trăiește într-o  lume paralelă. Nu, doamna prim - ministru nu ați mărit nimic anticipat, citiți programul de  guvernare din scoartă în scoarță, acolo scrie clar. (...) Creșterea  pensiilor din 2018 este doar la un sfert din ce ați promis și doar pe ultimul trimestru",a declarat Iohannis.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.