Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis: 'Ați reușit un lucru incredibil. E un exercițiu autentic democratic'

presidency.ro
Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Klaus Iohannis a ținut un discurs la depunerea jurământului de către noul Guvern al României! Președintele i-a felicitat pe cei din PNL că i-au convins pe parlamentarii din Opoziție ca să voteze în Parlament, atât moțiunea de cenzură, cât și la învestitură.

Iohannis consideră că liberalii au reușit un lucru ”incredibil”, iar ceea ”ce s-a întâmplat azi e un exercițiu autentic democratic”.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

”Felicitări! Vă doresc un mandat de mare succes, chiar dacă, din păcate, nu va fi unul întreg, de 4 ani, ci unul ceva mai scurt. Dar, prin compensare, va fi mai greu.

Domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, vă felicit pe dvs. și pe parlamentarii PNL care ați reușit un lucru incredibil. Să convingeți partidele din opoziție să constituiți o nouă majoritate și să înlocuiți majoritatea toxică a PSD și să votați o moțiune de cenzură care a înlătura guvernul eșuat al PSD și ați votat pentru guvernul Ludovic Orban. Este o realizare foarte mare. Ce s-a întâmplat azi e un exercițiu autentic democratic, un guvern a fost înlăturat de majoritatea din parlament, un nou guvern a fost învestit de noua majoritate parlamentară.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios

Felicit și ceilalți parlamentari care au votat, din USR, UDMR, PMP, unii neafiliți, din Pro România și chiar din PSD. Ați făcut un lucru foarte înțelept. Ați lăsat la o parte micul, meschinul aranjament politic. Ați avut înțelepciunea de a vota acest nou guvern pentru a termina criza. Felicitări și aprecieri din partea mea pentru toți cei care au votat învestirea guvernului.”, a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.