Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Klaus Iohannis: Atât s-a putut! PSD dă dovadă de iresponsabilitate și populism

Administratia Prezidentiala
orban iohannis cotro

Președintele Klaus Iohannis susține că este nevoie de o abordare rațională în ceea ce privește creșterea pensiilor și alocațiilor. Iohannis a acuzat PSD de populism și demagogie, asta pentru că sunt conștienți că nu sunt bani mai mulți la buget.

”N-ar fi existat, se pare, bani nici dacă n-am fi avut această pandemie și criză economică. Totuși, și eu, și premierul, și ceilalți membri din Guvern ne-am dorit o creștere de pensii. Atâta s-a putut (...) Toată lumea trebuie să înțeleagă că deși ne dorim creșteri mai mari

PSD nu a înțeles nimic de aici și continuă să dea impresia unor persoane că s-ar fi putut mai mult. Nu s-ar fi putut. Această încercare a PSD de a corecta prin Parlament anumite legi ne arată iresponsabilitate, populism și demagogie.

Asta o să vă spun atunci, dar este destul de clar că mai mult decât s-a decis prin rectificarea bugetară nu se poate în acest an. Asta este realitatea! Nu ne convine, dar trebuie să gestionăm corect și responsabil finanțele țării. Trebuie să înțelegem faptul că o abordare responsabilă este singura variantă. ”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.