Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis: Criza politică s-a terminat, celelalte crize, însă, nu. Alianța cu PSD s-a făcut cu CĂLCAREA orgoliilor

iohannis grindeanu

Miniștrii cabinetului Ciucă au depus, astăzi, jurământul la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis a susținut un mic discurs la finalul ceremoniei și a explicat alianța cu PSD.

"Vă felicit. Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize nu. Pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu. Bugetul pentru anul acesta va trebui rectificat, bugetul pentru anul viitor va trebui planificat și votat la timp. Oamenii așteaptă plata salariilor la timp. Pentru astea e nevoie de un guvern cu o majoritate solidă și el acum există. Dar nu numai probleme există. PNRR conține multe oportunități. Toată lumea așteaptă măsuri pentru a crește salariile, pensiile. Toată lumea se așteaptă la investiții, drumuri, școli, spitale. Și pentru a fructifica toate acestea, e nevoie de un guvern care să se sprijine pe o majoritate. Nu a fost simplu, cred că nu își imaginează nimeni că într-o coaliție a fost simplu să vină partide care până mai ieri luptau. A fost nevoie să se treacă peste multe orgolii, mari și mici pentru a se ajunge la un consens", a declarat Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.