Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, despre menținerea restricțiilor: 'Numai această combinație face posibilă revenirea la normalitate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis salut

Klaus Iohannis a explicat, la Palatul Cotroceni, marți seara, că România va scăpa de restricții doar dacă românii vor respecta toate cererile autorităților, iar populația se va vaccina.

”Am ajuns la concluzia că nu sunt întrunite condițiile pentru relaxare, iar Guvernul a prelungit starea de alertă pentru următoarele 4 săptămâni. Lucrurile ar putea să meargă mult mai bine, dar sărbătorile ne-au adus un număr important de noi infectări, iar până nu se reduce numărul, nu se va putea renunța la relaxări.

Citește și: Momente dificile pentru Călin Popescu-Tăriceanu: Procurorul general Gabriela Scutea i-a trimis lui Klaus Iohannis cererea de urmărire penală

Avem campania de vaccinare, a pornit, merge, dar ea se va finaliza prin vară. Pandemia nu a plecat dintre noi. Avem mii și mii de persoane care se infectează și este obligatoriu să respectăm toate restricțiile. Putem să învingem pandemia numai dacă respectăm restricțiile și ne vaccinăm. Numai această combinație face posibilă revenirea la normalitate.”, a precizat Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.