Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis explică de ce vrea PSD să introducă încă o moțiune de cenzură: 'În această notă văd eu anunțul'

Inquam Photos - George Călin
Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

PSD a amenințat că va depune, la mijlocul lui august, o nouă moțiune de cenzură, cea de-a doua, împotriva guvernului Ludovic Orban. Prima a trecut cu brio, cu cel mai mare număr de voturi care s-au acordat vreodată la un astfel de vot. Președintele Klaus Iohannis spune că PSD nu are niciun motiv pentru a depune o altă moțiune, pentru că guvernul liberal s-a descurcat foarte bine, în ciuda faptului că este ”puternic minoritar”.

”Moțiunea de cenzură e un instrument la îndemâna opoziției când guvernul e acuzat de management defectuos. Acest guvern nu poate fi acuzat de management defectuos. S-au descurcat foarte bine, e puternic minoritar, a gestionat epidemia în stare de urgență, gestionează multele treburi publice care poate nu se văd așa de bine.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

Argumente obiective nu există, dar există ceva de care trebuie să ținem cont. Vom aveam alegeri și locale și parlamentare, unii actionează excesiv de politicianist. În Parlament, actionează cu cinism inimaginabil pentru a câștiga câteva voturi, în această notă văd eu anunțul că va veni cu motiune de cenzură.”, a anunțat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.