Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, FURIOS că alegerile parlamentare ar putea fi amânate: 'Încercare jalnică a unor politicieni care vor să mai prindă câteva luni de diurnă'

Facebook
klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, într-o conferință de presă de la Palatul Cotroceni, despre o posibilă amânare a alegerilor parlamentare.

"Nu. Nu văd oportună amânarea alegerilor parlamentare. Este încercare jalnică a unor politicieni care vor să mai prindă câteva luni de diurnă.

Ultimul termn rezonabil este 6 decembrie și sper foarte mult ca procedurile aflate în curs să ducă la validarea acestei date.

Nici un polirtician serios nu poate sta până la Sfântul Așteaptă.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’

Mandatul parlameentarilor se termină pe 20 decembrie. Nu mai pot hotârî legi organice. Vă dați seama ce catastrofă ca în plină iarnă, în plină pandemie, să fie plin parlamentul de oameni care nu pot hotărî nimic.

Pentru a stăvili pandemia, pentru a veni cu legi bune, este nevoie de un parlament cu puteri depline. Nu un parlament ca acuma, cu o majoritate toxică", a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.