Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Klaus Iohannis îl face FRUSTRAT pe Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a anunțat că depune plângere penală: 'Probabil vine de la o frustrare'

Klaus Iohannis

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță faptul că social-democrații vor depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu și a miniștrilor pentru modul în care au alocat sumele către primari din Fondul de Rezervă. De asemenea, decizia Guvernului va fi atacată pe toate căile pentru a fi stopată. Klaus Iohannis, președintele României, susține că astfel de acțiuni sunt de fapt tactici de poziționare înainte de negocierile pentru formarea noului Guvern.

„Da, este mai nou un hobby a unora de a mă acuza pe mine și Guvernul de tot felul de lucruri. Sunt tactici de poziționare în vederea consultărilor. Eu sunt convus că Guvernul si Florin Cîțu fac toate lucrurile exact așa cum este legal și corect. Nu am emoții.

Pe de altă parte, e clar că acum în pragul iernii că autoritățile au nevoie de sprijinul Guvernului și în această perspectivă au fpst făcute alocările.

Că unii și alții nu sunt mulțumiți, probabil vine de la o frustrare că nu sunt ei la bani. Am discutat cu premierul Cîțu”, a spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.