Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Kovesi, 'blindată' cu gărzi de corp, luată la întrebări de liderul AUR. Victor Ponta: 'Bravo George Simion pentru întrebare și filmare'

Facebook
kovesi bodygurazi

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European (EPPO), se află în prezent într-o vizită în România, unde a avut programate întâlniri cu unele instituții. În timp ce se deplasa pe stradă, Kovesi a fost însoțită de patru bodyguarzi, conform observațiilor făcute de George Simion.

În stilul său caracteristic, Simion a încercat să intre în discuție cu aceasta și a insistat să o întrebe de ce are nevoie de patru bodyguarzi: "Vă e frică de ceva? Cam ciudat!", a spus printre altele liderul AUR. Cu toate acestea, Kovesi l-a ignorat total și a continuat să meargă pe stradă însoțită de agenții de securitate.

Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta a ținut să comenteze aceste imagini: "Credeam ca Doamna Kovesi e foarte “ iubita” si nu are nevoie sa fie pazita in mijlocul Bucurestiului mai ceva decat Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea ca pe Calea Victoriei din Bucuresti o ataca rachetele lui Putin ! Recunosc ca nu am vazut asa sistem de paza nici la sefi de stat - oare asa de populara este Doamna Kovesi in Romania incat ii trebuie 5 paznici? Sincer - toata scena arata un parvenitism si o aroganta ciocoiasca pe care nu am vazut-o la niciun politician . Eu credeam ca o apara oricum “focile” de orice pericol????! Bravo George Simion pentru intrebare si filmare".

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.