Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Laura Codruța Kovesi, DETALII de CULISE din timpul audierilor pentru șefia Parchetului European

captura privesc.eu
Laura Codruta Kovesi la bilant DNA

Declarații importante făcute de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, astăzi, în cadrul unei emisiuni de la Europa Fm.

"A fost foarte interesant, Mi-au explicat regulile. Zece minute în care să îți prezinți candidatura. Apoi misiunea ta pentru Parchetul European. Notau la fiecare răspuns. Au fost foarte multe întrebări suplimentare. Au fost și întrebări despre personalitate. Le-am spus că uneori sunt încăpățânată. Nu mi-a fost frică, am avut emoții la început.  Când s-a terminat interviul ne-au spus că vor comunica decizia. Am dormit liniștită după aceea. Apoi a venit audierea din Parlament care a fost cu mari emoții", a declarat Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Fosta șefă a DNA s-a înscris în cursa pentru șefia Parchetului European, iar în audierile din Comisiile LIBE și CONT. Kovesi va fi citată în 7 martie pentru a fi audiată în dosarul deschis de Secția de investigare a infracțiunilor din justiție după ce omul de afaceri Sebastian Ghiță a reclamat că fosta șefă a DNA i-ar fi cerut bani pentru repatrierea lui Nicolae Popa, fost șef al FNI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.