Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Laura Codruța Kovesi, în interviu cu Andreea Esca: Înainte de audierea din Parlamentul European am fost la biserică

Inquam Photos / Octav Ganea
Kovesi iesire parchet

Declarații importante făcute de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, astăzi, în cadrul unei emisiuni de la Europa Fm.

Bunicii m-au învățat să mă rog. Cred în Dumnezeu, merg la biserică. Înainte de audierea din PE am fost la biserică în Brugges. Am fost impresionată că erau foarte mulți copii.M-au întâmpinat. Am stat la slujbă. Iar la final, cineva gătise sarmale și cozonac. M-au impresionat.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

Fosta șefă a DNA s-a înscris în cursa pentru șefia Parchetului European, iar în audierile din Comisiile LIBE și CONT. Kovesi va fi citată în 7 martie pentru a fi audiată în dosarul deschis de Secția de investigare a infracțiunilor din justiție după ce omul de afaceri Sebastian Ghiță a reclamat că fosta șefă a DNA i-ar fi cerut bani pentru repatrierea lui Nicolae Popa, fost șef al FNI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.