Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Legați cu cătușe timp de trei luni: Un cuplu din Ucraina a recurs la un gest extrem

huffingtonpost.co.za
catuse

Un cuplu din Ucraina, sătul de-atâtea certuri si împăcări, a luat o hotărâre extravagantă. Cei doi s-au legat cu cătuşe şi au de gând să rămâna aşa trei luni, timp în care întreaga experiență e descrisă pe rețelele de socializare. Iar numărul de vizualizări atinge deja cote astronomice.

Vika, 28 de ani, cosmeticiană și Alexandr, 33, vânzător de mașini, au deja o lună de când au început ceea ce numesc "experimentul lor". Alexandr este cel care a venit cu ideea, după o perioadă în care ajunseseră să se certe și să se împace de cel puțin două ori pe săptămână, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: Datele care răstoarnă criticile! Situația făcută publică de Rareș Bogdan

De atunci, sunt nedespărțiți; stau amândoi acasă și fac totul împreună, postează pe Instagram imagini care descriu un trai idilic, le completează cu subtitrări care subliniază importanța respectului, a bunei înțelegeri - și au apărut în multe emisiuni de televiziune. Răspunsul publicului a fost un amestec de laude, scepticism și pură curiozitate. Comentariile variază de la „Ce cuplu minunat" până la „Poate cineva să-mi explice de ce?".

Cel mai des sunt întrebați cum rezolvă cu mersul la toaletă. Răspunsul: unul intră, celălalt așteaptă afară cu o mână în baie. Și fac duș pe rând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.