Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Lionel Messi s-a întors la Barcelona. A luat cina cu antrenorul Xavi Hernandez și jucătorii catalani Jordi Alba şi Sergio Busquets

fresno24.com
messi

Starul argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain) a luat cina luni seara la Barcelona alături de antrenorul Xavi Hernandez şi de fotbaliştii catalani Jordi Alba şi Sergio Busquets, transmite EFE, citat de Agerpres.

Cei patru foşti colegi au luat masa la un restaurant japonez din Barcelona alături de soţiile lor şi de fostul angajat al clubului, Pepe Costa, foarte apropiat de Lionel Messi.

Atacantul lui PSG a făcut o vizită la Barcelona, profitând de pauza oferită de selecţionerul argentinian Lionel Scaloni, care nu l-a convocat pentru meciurile cu Chile (27 ianuarie) şi Columbia (1 februarie) din preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar.



Cina a avut loc în ajunul aniversării lui Xavi Hernendez, antrenorul Barcelonei, care marţi împlineşte 42 de ani. Actualul antrenor al catalanilor a fost coechipier cu Messi între 2004 şi 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.