Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Litoralul românesc! Au mâncat cel mai scump pește și au plecat fără să plătească: ‘Erau destul de bine îmbrăcați’

Litoralul românesc! Au mâncat cel mai scump pește din meniu și au plecat fără să plătească: ‘Erau destul de bine îmbrăcați’

Un cuplu venit pe litoral a mâncat unul dintre cele scumpe preparate atunci când vorbim de peștii din apele noastre, și anume sturion, plătind doar o parte din sumă, chiar dacă nota de plată era peste 300 de lei. Cei doi au transmis personalului faptul că nu au lei la ei, și că merg până la mașină, să plătească nota în euro, însă s-au făcut nevăzuți.

Totul a avut loc la restaurantul „Lebăda”, din Mangalia: „Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte. Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația. Dacă tot au făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu.”, a declarat patroana restaurantului, informează Replica de Constanța.

După ce au realizat că nu au bani, nici măcar dacă ar face chetă, pentru a plăti consumația, cei doi au băgat o scuză, spunând că au ceva euro la mașină și că nu e nevoie să vină nimeni cu ei, că doar nu o să fugă, fiind și camere video în zonă, însă, după ce au ieșit din restaurant, cuplul s-a făcut nevăzut, dispărând într-o fracțiune de secundă: „Unul dintre ospătari i-a spus altuia să-și lase șorțul și cartela și să meargă cu ei până la mașină să nu mai facă aceștia un drum. Până și-a lăsat el șorțul, ei au luat-o la fugă și asta a fost. Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut. Noi avem o porțiune mică până în locul în care se bifurcă faleza, iar când colegul a ajuns acolo, nu a știut pe unde să o ia. Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel”, a încheiat patroana restaurantului „Lebăda” din Mangalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.