Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dagnea, TOCAT de postul public de televiziune din Germania: 'Vampir, Contele Dragnea'

psd.ro
dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns subiect de umor pe postul public de televiziune din Germania, acolo unde, în timpul unei emisiuni, a fost descris ca fiind vampir și Conte. Conform jurnaliștilor germani, Dragnea este un personaj politic nociv, care face toate demersurile necesare pentru a scăpa de problemele pe care le are cu legea.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl NIMICEȘTE pe Ștefan Bănică Junior, după atacul la PSD: 'Timp de zece ani, sub Băsescu, s-a luptat cu Veta'

"Prezentatorul Oliver Welke (un fel de Jon Stewart din Germania) a dedicat ediţia din 3 mai mai multor politicieni din Europa, precizând că tema emisiunii este corupţia. Protagoniştii au fost Liviu Dragnea, premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, potrivit portalului maghiar hvg.hu.

Despre Liviu Dragnea, realizatorul aminteşte că după recenta modificare a legiilor justiţiei, „Liviu Dragnea, preşedintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România va scăpa".

Liderul PSD este prezentat, parodic, drept un vampir care profită de fondurile europene dedicate orfelinatelor, cât şi ţinând în mână un card Monopoly care îl scapă de mersul la închisoare, mai notează sursa citată", potrivit stirileprotv.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.