Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea dezvăluie din lupta pentru șefia PSD: Li se spunea că voi fi condamnat și vor lua partidul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea supărat gest

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, într-un interviu din spatele gratiilor pentru Realitatea PLUS,  „rețeta” prin care unii lideri au reușit să preia conducerea partidului. „Li se spune că voi fi condamnat și vor prelua conducerea partidului”, a punctat Dragnea.

„Reteta e foarte simpla. Nu e ceva complicat. Oamenii astia nu au multe idei, au putine idei fixe, dar au cu cine sa le pune in practica. Și cu dna Dăncilă. Rețeta era in felul urmator. Cu Liviu e o problema, nu se poate,  e prea prins pe chestia asta cu serviciile, sunt minciuni, nu sunt lucruri reale,  lasati-l mai usor. Si eu zic sa va ganditi dna Dancila, dumneata chiar esti  o femeie capabila si chiar ar trebui sa iti asumi mai multa putere politica pana la urma. Si incet -incet a aparut aceasta idee. Si lasati-l ca o sa avem noi grija de el, o sa fie condamnat si ganditi-va sa luati partidul.

Și la  Paul Stănescu a fost la fel.  Ma feresc să vorbesc rău despre Paul. Dar și lui i s-a spun la fel. Domne, sa preiei tu conducerea executivă a partidului. Trebuie sa alegi intre partid si prieteni.  Paul a avut o declarație la un moment dat: „Intre prieteni si partid, eu aleg partidul” . Despre ce vorbesti fratioare? Ce să alegi tu? Se punea problema intre a alege  ceva.... Se spunea ca vezi ca vrea sa scoata Romania din UE , esti prieten cu Putin,  e prieten cu nu stiu cine, ba ca e prieteni cu rusii, ba ca nu.

La fiecare se spunea ce trebuia spus  in functie de profilul psihologic pe care SRI-ul il are.”, a spus Liviu Dragnea.

Fostul șef PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman./

Citește și: CNAS, informare de ULTIMĂ ORĂ: Cardul de sănătate devine OBLIGATORIU de la 1 iulie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.