Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea, în primul interviu, din pușcărie: NU m-au îngenuncheat. M-au condamnat total nevinovat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea supărat gest

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, în primul interviu din închisoare, pentru Realitatea PLUS, că NU are probleme de sănătate, NU urmărește presa, punctând că „NU a fost îngenuncheat” de cei care l-au băgat în închisoare „total nevinovat”.

„Ce să fac...? Cu ceva treabă pe la garaj, aici, la Rahova. Mai cu mașina de raparat. O sudură. O poartă. Sunt bine. Nu am probleme. NU am probleme de sănătate. M-am tăiat la mână. A trecut.  Nu urmăresc presa. Actuala putere, aceasta forță politică, a mers în toate campaniile și , când au câștigat, au câștigat  pe un mesaj anti -cineva. Sunt convins că și acum o să mergă pe un mesaj anti-cineva. E greu să meargă pe un mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu mai e perceput ca un partid de forță și o Opoziție foarte serioasă din mai multe  motive.

Din moment ce le-a reușit o rețetă scumpă, nu au plătit ei din buzunar, atâția ani de zile să mă demonizeze, să ajungă la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze, așa cum guvernează, de ce să nu mai încerce înca o dată? Anume să înceapă să construiască anti-mine, ca să zic așa.

Să nu uitam unde sunt!  Oricine zâmbește aici - zâmbește amar! Dar asta nu înseamnă că  m-au îngenuncheat sau m-au înfrânt. Asta nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla.  Cu toate ca ei, anul asta, nu m-au lăsat în pace. M-au condamant total nevinovat”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 80: Vă spune Dănuța cum vă ard toți la vot!

Fostul sef PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.