Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Loviți chiar în fieful lor electoral! Comuniștii din Bălți au defilat cu steagurile sovietice pe cântecul românesc 'Treceți, batalioane române, Carpații'

Loviți chiar în fieful lor electoral! La parada de 9 mai, desfășurată astăzi la Bălți, Republica Moldova, în loc de cântecele sovietice dedicate celui de-Al Doilea Război Mondial, localnicii, printre care și mai mulți oficiali pro-ruși, au defilat pe cântecul patriotic românesc ”Treceți, batalioane române, Carpații”, conform deschide.md.

În fruntea marșului de pe străzile din Bălți s-a aflat fanfara Brigăzii 1 Infanterie Motorizată ”Moldova”. Militarii au fost urmați de un convoi lung de localnici, printre care deputatul Alexandr Nesterovschi, care a părăsit recent PSRM și a trecut la Partidul ”ȘOR”, mai mulți oficiali localnici din partea Partidului Socialiștilor, dar și primarul Nicolai Grigorișin.

Aceștia au arborat steaguri comuniste și au purtat în piept panglica bicoloră, interzisă de autorități din cauza propagandei războiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.