Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban a comis-o iar, în ședința de Guvern: 'Prețul la benzină A CRESCUT cu treijdouă de bani (sic!)... A scăzut cu treijdouă de bani (sic!)'

Inquam Photos / Octav Ganea
Orban Ludovic

După gafa făcută pe tema pensiilor speciale, când nu știa că PSD a renunțat la amendamentul privind eliminarea rentelor viagere ale sportivilor, premierul Ludovic Orban a declarat, inițial, în ședința de Guvern că preţul la pompă al benzinei standard a crescut cu 32 de bani în urma eliminării supraaccizei. Premierul a pronunțat ”treijdouă de bani” suma despre care spune că a ieftinit carburantul care, în această lună, este mai scump decât era în ianuarie 2019.

"Apropo de veşti bune, îi mai sfătuiesc o dată pe pesedişti să se mai uite la preţul la pompă. De exemplu, pentru benzină standard, chiar ieri m-am uitat, a crescut cu treijdouă de bani... A scăzut cu trijdouă de bani. Adică preţul la pompă e aşa cum am spus, ca urmare a eliminării supraaccizei preţul la pompă a scăzut, ceea ce în mod evident permite oamenilor să îşi facă plinul la un preţ mai mic", a spus Orban la începutul şedinţei de Guvern.

Citește și: `Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești

El a adăugat că scăderea preţului benzinei ajută foarte mult transportatorii şi reduce costurile cu transporturile pentru toate companiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.