Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban așteaptă rezultatul începutului de an școlar peste două săptămâni: 'Elevii sunt mai în siguranță la școală'

Facebook
lanturi-orban

Premierul României, Ludovic Orban, susține că elevii sunt mai în siguranță la școală decât ar fi acasă sau în parcuri. El se așteaptă să vadă rezultatele posibilelor cazuri de covid-19 printre elevi peste două săptămâni.

Citește și: VIDEO - Fetiță snopită în bătaie de mai multe adolecente: Poliția le-a găsit pe agresoare

„Fiecare școală a avut propria organizare. Fiecare director, diriginte și învățător a stabilit niște reguli. Ele nu au fost standard peste tot. Noi am impus niște reguli, iar ele au fost respectate. Noi am luat toate măsurile și pentru a sprijini autoritățile locale.

Sunt 2 tipuri de tablete: cele cumpărate de unitățile școlare și tabletele de ONAC în sistem centralizate, pentru care au fost cumpărate 82.000 de tablete. Unde nu au ajuns școlile sunt în proprietatea autorității locale.

Trei săptămâni  a fost o nebunie prezentarea începutului școlii. Vedem rezultatele peste două săptămâni. La școală copilul poartă mască și ei sunt mai în siguranță decât când nu sunt sub supravegherea părinților”, a declarat premierul Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.