Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ludovic Orban, atac dur la 'chiriașul de la Cotroceni': Trebuie să-i slugărească pe pesediști ca să nu fie suspendat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, lansează un atac dur la președintele Klaus Iohannis, în ziua în care și-a dat demisia din PNL. Orban afirmă că Iohannis a ajung să „slăgărească” PSD pentru a nu fi suspendat.

„Nu pot, înainte de a încheia, să mă abțin să vă spun câteva cuvinte despre chiriașul de la Cotroceni. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oamehi, tot îl vor ajunge scrâjnelile din dinți, sudalmele și blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când își bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbușită, fără niciun fel de legitimitate și autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă își face planuri. Singurul plan pe care trebuie să și-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe pesediști, pentru ca nu cumva să treacă suspendarea prin parlament. Dacă s-ar întoarce la popor într-un referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a făcut trimitere la foștii președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu, despre care a afirmat că și-au distrus partidele care i-au propulsat la Cotroceni, ceea ce ar încerca să facă și Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.