Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban confirmă nemulțumirile din PNL la adresa miniștrilor USR

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a confirmat, luni, discuțiile contondente din interiorul partidului cu privire la miniștrii USR. El le-a atras atentia celor din USR că deciziile se iau in coalitie, declaratiile publice se fac doar dupa ce se iau decizii si ca nu are nimeni voie sa iesa din cuvantul premierului. Orban a spus ca au existat nemultumiri in PNL.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor

„Discutia a fost despre coeziunea coalitiei, de luarea de decizii si mai ales de comunicarea deciziilor in mod corect si de reducerea numarului de disonanțe care pot aparea in coalitie si in guvern. Orice subiect trebuie discutat in coalitie, trebuie luate decizii in coalitie si comunicate public dupa ce sunt luate aceste decizii. Odata ce s-a luat o decizie toti ministrii trebuie sa respecte decizia. Daca premierul anunta ceva toti ministrii trebuie sa respecte decizia”, a spus liderul PNL, despre sedinta conducerii PNL.

„Au existat discutii in PNL, nu ma ascund, ca nu e corect sa dai declaratii critice legate de PNRR”, a mai zis Orban.

Surse liberale au relatat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că în ședința conducerii PNL mai mulți miniștrii liberali s-au plâns de 3 dintre miniștrii USR-PLUS: Claudiu Năsui (Ministerul Economiei), Cristian Ghinea (Ministerul Fondurilor Europene) și Vlad Voiculescu (Ministerul Sănătății).

Sper exemplu, Virgil Popescu, ministrul liberal al Energiei, s-a plâns de faptul că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, sabotează reorganizarea acestui domeniu și nu semnează actele necesare. Practic, Virgil Popescu consideră că Ministerul Energiei a fost golit de conținut și toată puterea de decizie stă în mâinile lui Năsui.

De asemenea, liberalii s-au plâns de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Acesta ar respinge pe bandă rulantă proiectele și totul stă blocat în domeniul fondurilor europene.

În colimator a fost luat și Vlad Voiculescu, cel care este acuzat de liberali că face praf întreaga campanie de vaccinare și tot ce s-a muncit anul trecut, sub comanda lui Nelu Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.