Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban dă ordin: 'În maxim o lună de zile ca toate măsurile să fie implementate '

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban masca

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat miercuri planurile pentru economie din următoarea perioadă. Orban a precizat că toate măsurile vor fi implementate digital astfel încât să asigure o viteză cât mai mare în accesarea lor de către cetățeni.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban a uitat de planul economic: 'E momentul ca liderii politici să iasă din mlaștina demagogiei și populismului'

„Ne-am propus ca obiectiv ca în maxim o lună de zile ca toate măsurile care sunt prevăzute în planul economic să fie implementate prin adoptarea tuturor actelor normative necesare pentru realizarea acestor măsuri. Ne propunem ca toate măsurile pe care le-am gândit să fie ușor accesibile, să le implementăm digital și să încercăm să asigurăm o viteză cât mai mare în accesul fiecărui posibil beneficiar la resursele care sunt puse la dispoziție", a precizat Ludovic Orban.

Citește și: VIDEO Măsuri de precauţie extreme la evenimentul PNL: Microfoanele au fost dezinfectate după discursul lui Iohannis

El a anunțat că investițiile care se derulează de către Guvern se vor accelera în perioada următoare. Premierul nu a ezitat să critice fostele guvernări, precizând că au bătut pasul pe loc în privința proiectelor de infrastructură.

„Investițiile care se derulează de către Guvern se vor accelera. [...] Viteza și corectitudinea derulării procedurilor reprezintă o cheie a accelerării proiectelor de infrastructură. Cei care au fost înaintea noastră pur și simplu au blocat aceste proiecte, prin axe importante pe care a fost bătut pasul pe loc. Guvernul și administrația trebuie să-și schimbe mentalitatea. Acțiunea în societate trebuie determinată de Guvern. Administrația să se debaraseze de obiceiurile de până acum. Am fost în companii din România unde am rămas mirat. Nu vreau să intru în toate detaliile proiectului pe care l-am pregătit, dar pot să vă spun limpede că România are o șansă. Mulți nici nu le-au identificat nici până astăzi”, a declarat premierul într-o conferință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.