Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban spune că pensiile speciale nu vor mai fi acordate foștilor parlamentari care le încasează deja: 'Este perfect constituțional'

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban spune că proiectul care desființează pensiile speciale ale parlamentarilor funcționează atât pentru viitor dar se aplică și foștilor parlamentari care încasează deja pensia specială, în opinia sa legea fiind „perfect constituțională”:

Citește și: Guvernul taie ajutorul de deces

  • „Asa cum este proiectul de lege adoptat, pe de-o parte anuleaza dreptul fostilor parlamentari ca odata cu implinirea varstei de pensioanre de a benecifia de pensia speciala, iar actualii beneficiari de pensii nu vor mai beneficia de plata acestei pensii imediat ce legea va intra in vigoare.
  • Acest proiect de lege este constitutional. Din punctul meu de vedere este perfect constitutional si este un act de dreptate facut de parlamentari in raport cu cetatenii romani.
  • Așa cum o majoritate parlamentară a introdus acordarea acestui drept, așa plenul poate decide încetarea acordării acestui drept”, a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.