Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre spitalul de la Reșița, care a ÎNGROZIT țara: 'Este absolut revoltător! Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple'

spitalul judetean resita

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, după apariţia în spaţiul public a unor imagini de la Spitalul din Reşiţa, cu bolnavi nesupravegheaţi, îmbrăcaţi sumar sau dezbrăcaţi.

Ludovic Orban a precizat că președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a cerut schimbarea conducerii spitalului, după ce managerul unității demisionase.

Citește și: Marcel Ciolacu face acuzații la adresa Guvernului: Se încearcă o coafare.Să apărem la Cotroceni cu nişte grafice, cum sunt plafoanele, cum nu evoluează pandemia

”Este absolut revoltător! Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple în România. Acolo este vorba de un staţionar de 78 de paturi care ţine de Spitalul Judeţean Caraş-Severin, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. După alegeri, s-a schimbat conducerea la nivelul judeţului, alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean au fost câştigate de Romeo Dunca. Imediat, noul preşedinte al Consiliului Judeţean a solicitat dezafectarea acestui staţionar. De asemenea, a înaintat documentaţia către Ministerul Sănătăţii pentru realizarea unui spital modular care să ofere cu adevărat condiţii, ca soluţie de moment, pentru că până construieşti un spital nou sau până reuşeşti să modernizezi o astfel de locaţie de spital durează. Dar ceea ce este de neînţeles este atitudinea celor care erau responsabili de spital. Nu vreau să fac politică pe tema asta.”, a spus Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.