Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban face o dezvăluire CRUCIALĂ: Klaus Iohannis i-a cerut să ia Ministerul Justiției la negocieri, dar el a luat Finanțele

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Ludovic Orban începe să dea din casă, după ce a rămas simplu membru al PNL, fără funcții în partid și în stat! Orban a relatat de unde ar fi putut pleca supărarea lui Klaus Iohannis pe el. La negocierile pentru formare guvernului Florin Cîțu, președintele a cerut ca PNL să aibă în portofoliu Ministerul Justiției, nu pe cel al Finanțelor, așa cum voia președintele liberal în acel moment.

”În discuția pe care am avut-o, între ministerul Finanțelor și Ministerul Justiției, el a spus că vrea Ministerul Justiției. Eu am considerat că un premier, ca să aibă toate pârghiile de implementare a programului de guvernare, trebuie să aibă o persoană de încredere la Ministerul Justiției. Inclusiv Florin Cîțu s-a solidarizat cu mine și a spus că noi vrem Finanțele. ”, a spus Ludovic Orban la B1 TV.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban explică de ce Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș

Declarațiile lui Orban alimentează scenariile lansate de USR, care au acuzat că Iohannis este cel care a decis demiterea lui Stelian Ion și, astfel, ruperea coaliției cu PNL, miza fiind numirile de la șefia parchetelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.