Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban: Florin Roman a încercat să fie ministru al Dezvoltării

Inquam Photos
culise PNL sedinta Bex

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Realitatea Plus, că Florin Roman și-a făcut campanie internă în partid pentru a obține funcția de ministru al Dezvoltării în Guvernul Florin Cîțu.

„Dl Florin Roman a inceput sa ma injure pe mine dupa negocierile pe care le-am purtat pentru ca dl Roman, in timp ce noi purtam negocieri de formare a unei majoritati dupa 6 decembrie, incepuse sa isi faca campanie in interiorul partidului sa fie ministru al Dezvoltarii. Si atunci cand s-a pierdut ministerul Dezvoltării la negocieri, a fost foarte suparat pe mine si de atunci a inceput sa ma atace. Noua luni de zile m-a criticat. Cred ca a fost omul care a dus cea mai virulenta campanie impotriva mea, cu calomnii, cu minciuni care nu legatura cu realitatea”, a zis Orban.

Legat de demisia lui Florin Roman din Guvern, in urma scandalului legat de CV-ul sau, fostul lider PNL a spus:

„Cred ca pe tema desemnarii dlui Roman ca ministru trebuie sa va raspunda dl Citu si dl Ciuca. Eu nu l-am sustinut pe dl Roman pentru pozitia de ministru. Un premier, presedintele partidului poate sa se documenteze cu privire la fiecare candidat la functia de ministru, poate sa primeasca documentari foarte serioase legate de carieră profesionala, studii”.

Ministrul Cercetării, Florin Roman, a demisionat miercuri din funcţie, dupa controversele legate de CV-ul său. Ziarul Libertatea a scris ca ministrul nu are licenta la Universitatea Babes Bolyai asa cum scrie in CV-ul sau, iar lucrarea de master si-a plagiat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.