Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban ÎL ACUZĂ pe Florin Cîțu că distruge PNL: 'Sunt foarte îngrijorat. Mi se rupe inima'

citu orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni seară, al Realitatea Plus, despre situația premierului Florin Cîțu și dezvăluirile din SUA, care au provocat pierderi imense pentru PNL.

"Nu am stat să-i analizez CV-ul. Nimeni nu-și imaginează, ulterior au apărut informațiile…cine i-a plătit studiile. Un binefăcător din Râmnicu Vîlcea…

În momentul în care ești într-o funcție de o așa importanță, trebuie să dai niște răspunsuri care să fie lămuritoare. Chiar dacă lucrurile pe care le de spus nu sunt întotdeuna convenabile. Adevărul iese ca uleiul la suprafață. Astfel de răspunsuri nasc semne de întrebare suplimentare.

Sunt foarte îngrijorat. Florin Cîțu nu este doar un memebru al PNL. Orice face Fșorin Cîțu, bine sau rău, face bine sau rău partidului.

A provocat o pierdere masină de încredere în Florin Cîțu și PNL. Mi se rupe inima ca munca noastră de 4 ani de zile este pusă în umbră de niște dezvăluiri care, în mod normal, ar fi trebuit să apară mai demult. Sunt puse la îndoială credibilitatea și moralitatea premierului", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.