Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl apără pe Klaus Iohannis în cazul tinerei decorate: 'Trebuie stabilite niște reguli clare de promovare'

Instagram
Cenușă

Gabriela Cenușă Sîia, asistenta lui Marcel Vela, a fost decorată de Klaus Iohannis, deși lucrează de numai 6 luni, pe partea de comunicare, la Ministerul de Interne. Premierul Ludovic Orban a încercat, miercuri seara, la Realitatea PLUS, să îl disculpe pe președinte și a arătat cu degetul spre subordonatul său din guvern și din partid.

”Nu cunosc motivele, există o lege, există o procedură. Fiecare instituție propune. De Ziua Națională este momentul în care sunt recompensate, prin decorații, avansări, domnul președinte nu avea cum să vadă.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie

Din câte știu eu este implicată în comunicare și a fost implicată în multe proiecte de comunicare. Eu cred că trebuie stabilite niște reguli clare de promovare și trebuie respectate de toți. Nu cred că trebuie făcute propuneri care să nu se încadreze într-un anumit tipic.”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.