Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl LINIȘTEȘTE pe Tudorel Toader: 'Nu am făcut un demers oficial, se plânge degeaba'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, trimite o scrisoare Comisiei de la Veneția în care spune că a refuzat să dea OUG pe amnistie și grațiere, iar în procedura parlamentară, sub semnătura sa, MJ a dat aviz negativ modificărilor la recursul compensatoriu.

În scrisoarea deschisă trimisă către Comisia de la Veneția, către președintele Gianni Buquicchio și către membrii Comisiei, fostul ministru Tudorel Toader aduce la cunoștința Comisiei că în spațiul public circulă informația potrivit căreia Guvernul intenționează să solicite revocarea sa din calitatea de membru titular al Comisiei, din partea României. Toader explică de ce s-ar întâmpla acest lucru, afirmând că sunt măsuri pe care nu a vrut să le ia, între care o OUG pe amnistie și grațiere, și de aici ar fi declanșat nemulțumiri.

Citește și: Traian Băsescu s-a prăpădit de râs: Niciodată

Ludovic Orban i-a transmis lui Toader că încă nu a făcut niciun demers pentru a cere demiterea sa.

””Recunosc că ne-am gândit, dar până acum nu am făcut niciun demers. Ar putea să renunțe la epistole. Ar putea să se ducă să comunice cu colegii lui, în care el ca membru în guvern - preț pentru toate malversațiunile și pozițiile antieuropene din Justiție ale domniei sale, colegii săi pesediști l-au desemnat încă o tură în cadrul Comisiei de la Veneția. Încă n-am făcut niciun demers oficial, se plânge degeaba, deocamdată. Ne-am gândit la această decizie, pe de altă parte trebuie să analizăm foarte bine regulile, cutumele care stau la baza funcţionării Comisiei de la Veneţia şi în funcţie de asta să luăm cea mai bună decizie.”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.