Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl torpilează pe Florin Cîțu: 'Ar fi foarte bine să revină un premier din Brașov. Să utilizeze resursele guvernului pentru buna guvernare'

Ludovic Orban l-a avertizat pe Florin Cîțu că ar putea avea probleme cu legea, dacă folosește resursele financiare ale guvernului pentru a-și face campanie și pentru a-i convinge pe liderii din PNL să îl voteze la Congresul din septembrie. Orban a spus, la Brașov, că cel mai bine ar fi ca el să revină la Palatul Victoria.

La alegerile din cadrul filialei de la Brașov, premierul Florin Cîțu nu a făcut deplasarea.

Citește și: VIDEO | Ludovic Orban îl compară pe Cîțu cu Băsescu și Udrea: 'Tot felul de cântări care s-au mai practicat și prin alte părți'

”Sunt fericit că am revenit astăzi acasă, la Brașov și le mulțumesc liberalilor de aici din inimă pentru tot efortul pe care l-au depus, pentru toată munca și mai ales pentru marile victorii pe care le-au repurtat în ultimii 4 ani de zile. Am garanția că noua conducere, în frunte cu Adrian Veștea, va câștiga toate alegerile din 2024.

Le-am mulțumit de asemenea colegilor din PNL Brașov că sunt alături de mine într-o perioadă în care unii încearcă să demonstreze că sunt singur. Nu sunt singur! Se pot suci președinți de filiale, miniștri, se pot suci unii care au ceva de câștigat imediat sau care au schelete în dulap, dar nu li se poate înfrânge voința membrilor PNL, bazei PNL, toți acei colegi care, bătălie de bătălie, ca niște căuzași, se bat pentru Partidul Național Liberal și au grijă ca partidul să rămână pe direcția corectă.

În toți acești liberali am încredere, și din cauza asta nu m-am simțit, nu mă simt și nu mă voi simți niciodată singur, ci întotdeauna voi fi alături de toți membrii Partidului Național Liberal.

Brașovul este centrul României, inima României, iar în următorii 7-8 ani de zile trebuie să devină epicentrul investițiilor care se fac în România.

Cât am fost premier, am lansat un slogan: ”Toate drumurile duc la Brașov”. În colaborare cu un ministru al transporturilor care, sigur, mă întreb și astăzi de ce a făcut altă preferință, am făcut lucruri și pași extrem de hotărâți.

Trebuie realizat spitalul regional și sunt convins că așa cum se acordă atenție spitalului din Sibiu, care e doar județean, se va acorda aceeași atenție și spitalului din Brașov. Ar fi foarte bine să revină un premier din Brașov, ca să acorde o atenție egală, ca să fie un echilibru.

Premierul și miniștrii trebuie să se concentreze pentru a asigura buna guvernare, să pună pe prim plan guvernarea, și mai puțin campania electorală. Să utilizeze resursele guvernului pentru buna guvernare, nu cumva să le utilizeze în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea și cu obiectivele guvernării.”, a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.