Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl 'urechează' pe Rareș Bogdan: 'Ai dreptul să te exprimi public până se iau decizii. Viața într-un partid politic presupune anumite rigori'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Rareș Bogdan Ludovic Orban Bogdan Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că nu se teme de europarlamentarul Rareș Bogdan. De asemenea, Ludovic Orban susține că proaspătul ales în Parlamentul European trebuie să învețe ce înseamnă lucrul în echipă.

Citește și: Viorica Dăncilă a triumfat, la Bruxelles, după condamnarea lui Liviu Dragnea! Președintele PES: 'Am fost mulțumit de reluarea dialogului'

„Viața într-un partid politic presupune anumite rigori. Este un sport de echipă. Presupune adaptarea permanentă și inclusiv respectarea deciziilor care sunt luate în rândul forurilor statutare. Ai dreptul să te exprimi public până se iau decizii, dar în final decizia partidului trebuie susținută public. Acestea sunt lucruri care cu siguranță orice om poate să le înțeleagă.

Nu mă tem de posibilitatea ca Rareș Bogdan să-mi ia locul la vârful PNL. Dacă o să fie problema de București o să discutăm de București. Nu vreau însă să vorbim acum de nume. (...) Nu am absolut nicio problemă, iar relația pe care o am cu el e una bună și nu e de ieri sau de azi. Este o relație în care am fost camarazi umăr la umăr, cum a fost și în legiunea sacră... Am convingerea și încrederea că o să gireze funcțiile pe care le are și le va avea cu maximă responsabilitate”, a precizat Ludovic Orban, în direct la emisiunea România9 de la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.